//CBT-CB Valls: els vallencs a repetir la gesta de l’11 de setembre

CBT-CB Valls: els vallencs a repetir la gesta de l’11 de setembre

Els vallencs són els únics que en partit oficial aquesta temporada -Lliga Catalana- han aconseguit superar als tarragonins

per | 2019-11-13 19:44:2213/11/2019 19:44 | 0 comentaris

Dissabte CBT i CB Valls es veuran les cares en un derbi provincial a la lliga EBA, el primer a la lliga regular, i que arriba amb el context que els tarragonins han guanyat tots els partits disputats fins al moment.

El Club Bàsquet Valls, que es troba sisè classificat, amb un balanç de cinc victòries i tres derrotes, la darrera aquest passat dissabte davant del Castelldefels (73-77) són l’únic equip que han estat capaços de tombar als del Serrallo en partit oficial aquesta jornada. Ho van fer a la Lliga Catalana per un sol punt (65-66).

Ara però, la situació és ben diferent. Els de Berni Àlvarez han guanyat els set partits seguits que han disputat fins al moment, i són els líders en solitari de la categoria, mentre que els vallencs estan a una victòria del segon lloc, amb tres derrotes sumades.

El CB Valls arriba amb moltes ganes de redimir-se del partit perdut al Joana Ballart. «Considerem la derrota com a demèrit nostre», afirmava Oriol Pozo que espera veure una bona versió del seu equip davant del CBT. I buscava treure ferro al derbi. «És un partit especial pels jugadors i per a les dues ciutats, però des del cos tècnic l’hem de tractar com si fos un partit més. Dotar-lo amb una importància diferent a la resta seria generar una pressió innecessària a l’equip».

Partit marcat per moltes connotacions. I és que un derbi entre CBT-CB Valls sempre és garantia de diversió i sobretot de veure un pavelló replet de gent. I el de dissabte a les set de la tarda, no serà per a menys.

Deixa un comentari