//CB Valls i Joviat celebren conjuntament l’ascens a Copa Catalunya

CB Valls i Joviat celebren conjuntament l’ascens a Copa Catalunya

Tant les de Valls com les de Manresa aconsegueixen l'ascens a Copa Catalunya. La final era gunayada pel Joviat

per | 2019-06-02 23:38:2902/06/2019 23:38 | 0 comentaris

Mai una final perduda havia generat tanta alegria. El CB Valls, que ahir es va proclamar equip de Copa Catalunya, després de classificar-se per la final de la fase a 4 de Primera Catalana, fet que els donava el bitllet directe per l’ascens, afrontava aquest diumenge la final del torneig. Ho feia davant del Joviat que dissabte havia superat a les semifinals al Premià.

Tant CB Valls com Joviat sabien que eren equips de Copa Catalunya, i els dos conjunts ho celebraven després dels seus partits. Però quedava la final, que tenia lloc al mateix escenari: el pavelló Joana Ballart. Els dos equips volien proclamar-se campions absoluts de Primera Catalana, i finalment seria el Joviat qui acabava fent-se amb els honors, davant d’un CB Valls que també estarà al curs vinent a Copa Catalunya. I és que mai, una derrota era tan dolça.

El partit seria dominat per les de Manresa, que sí al final del primer quart marxaven amb una distància mínima de 4 punts (13-17), al segon quart obrien un forat de 8 punts (21-29). A la represa, les vallenques seguien encallades en atac i tornaven a només anotar 8 punts en el quart, fet que provocava que les visitants trenquessin el partit, situant-se 29-45. Al darrer quart, seria un voler i no poder per les de Valls, que tot i la derrota, assolien l’ascens de categoria.

Al final del partit festa grossa pels dos conjunts, que celebraven l’ascens de categoria conjuntament. Es retrobaran el pròxim curs a Copa Catalunya.

Deixa un comentari