//Cap de setmana d’actes per la Marató de TV3 a Valls

Cap de setmana d’actes per la Marató de TV3 a Valls

Master Class de Zumba, classes d'spinning i una sortida de bicicleta de 12 km a Vallmoll

per | 2019-11-14 11:35:1114/11/2019 11:35 | 0 comentaris

La Comissió Social del Club Bàsquet Valls prepara dues activitats esportives per aquest cap de setmana del 16-17 de novembre.

Després que s’iniciés els actes de la Marató de TV3 a Valls, amb el concert del Teatre Principal, on es van recaptar 500€, la Comissió Social del CB Valls ja prepara la segona i tercera activitat.

Dissabte, tindrà lloc el Mou-te per la Marató, una activitat consolidada els darrers anys i que es celebrarà al pavelló Xavi Tondo, i que comptarà amb sessions d’spinning i una màster class de zumba. Així, de dos quarts de 10 del matí fins a quarts d’1 del migdia, Bernat Vilaró, Òscar Moreno i Dolça Ollé seran els encarregats d’impartir les classes. A part, d’11 a 1 del migdia, Miryam GS, Carol i Laura d’Infinity dansa, Maria Benaiges del PME i Ivan de Venybaila seran qui impartiran la Master Class de Zumba.

De cara diumenge, i si el temps ho permet, tindrà lloc la pedalejada per la Marató. Es celebrarà a partir de les 11 del matí amb sortida al pavelló Joana Ballart de Valls. Es farà una ruta cap a Vallmoll pel camí de les esplanes i es tornarà a Valls pel camí del Roser.

En total, serà una pedalada de 12 km de dificultat baixa, amb parada i avituallament a Vallmoll. El donatiu mínim individual serà de 5€ mentre que el familiar serà de 10€. Al final de la pedalada es farà un sorteig de diferents articles.

Deixa un comentari