//Arriba a Valls el Cicle BBVA de Cinema de Muntanya

Arriba a Valls el Cicle BBVA de Cinema de Muntanya

Es projectarà a l’Institut Serra de Miramar la pel·lícula guardonada al 36è Festival BBVA de Cinema de Muntanya, ‘This mountain life’

per | 2019-05-02 18:31:1402/05/2019 18:31 | 0 comentaris

El Cicle BBVA de Cinema de Muntanya arriba el pròxim dimecres 8 de maig a l’Institut Serra de Miramar de Valls, a les 20 h.

La pel·lícula que es projectarà és ‘This mountain life’, guardonada en el 36è Festival BBVA de Cinema de Muntanya amb el Premi BBVA al millor film de Muntanya 2018 i Premi FEEC a la millor fotografia.

Enguany el cicle arribarà a 20 poblacions catalanes amb l’objectiu d’acostar el Festival a diverses poblacions de Catalunya i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya.   

El Festival BBVA de Cinema de Muntanya, promogut per la  Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló i la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA CX, es troba entre els més prestigiosos del món en el seu sector. Des del 1982, posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre la muntanya i la natura, i reuneix a Torelló destacats especialistes del gènere i milers d’espectadors cada any.

Deixa un comentari