//Arnau Miró jugarà aquesta temporada a l’Universidad de Oviedo

Arnau Miró jugarà aquesta temporada a l’Universidad de Oviedo

“He marxat pels estudis, però també em vull treure l’espina clavada amb el Vilafranca, quan vaig estar a Tercera Divisió”

per | 2018-08-31 19:00:1831/08/2018 19:00 | 0 comentaris

Arnau Miró ha fet les maletes i jugarà aquesta temporada a Tercera Divisió. Ho farà a Oviedo, després de signar amb l’Universidad de Oviedo, on a més estudiarà.

El jugador, que ja tenia en els seus plans marxar a l’estranger, va signar pel Borges Blanques quan semblava que l’opció de fer les maletes s’havia esvaït, però al final, i a través d’uns contactes, li va sorgir l’opció de marxar a Oviedo. En declaracions, Miró explica: “Volia marxar fora abans de l’estiu, a Anglaterra, però no va sortir bé i aquesta oportunitat no l’he pogut deixar escapar. Vinc perquè puc estudiar aquí —fisio—”. I és que el jugador ha rebut una beca per estudiar a Oviedo. Miró arriba com a jugador de l’Oviedo B (Segona B) però marxa cedit a l’Universidad de Oviedo, a Tercera Divisió. “Em trec l’espina amb el Vilafranca, on no vaig tenir sort, i tinc ganes de debutar a Tercera Divisió”.

Diumenge passat l’equip va debutar en lliga i va perdre 1-2 davant del Condal. El jugador de Valls va poder veure els seus nous companys des de la grada. “És un altre estil de futbol. Hi ha quatre o cinc jugadors que tenen qualitat. El futbol aquí és diferent i és cert que m’hi he d’acostumar.”

Aquesta jornada Miró ja podrà anar convocat i el seu nou equip es desplaçarà al camp de l’Avilès, en un partit que es jugarà a les 12 del migdia.

Deixa un comentari