//A punt la Cursa Popular de BTT de Cabra solidària amb La Marató

A punt la Cursa Popular de BTT de Cabra solidària amb La Marató

La cursa està programada per al 15 de desembre al matí

per | 2019-12-06 16:40:0806/12/2019 16:40 | 0 comentaris

Organitzada conjuntament per l’Associació esportiva Cabra MotoSport, per l’Associació de Dones i per l’Ajuntament de Cabra del Camp, un any més es farà la Cursa Popular de BTT Memorial Xavi Tondo Volpini. Una cursa que enguany es farà el 15 de desembre i de què és la catorzena edició consecutiva. Una cursa que, cal recordar, és solidària amb La Marató de TV3.

A les 8 del matí es farà el lliurament de dorsals i a les 10 es donarà el tret de sortida de la cursa des del poliesportiu de Cabra del Camp. En acabar la cursa hi haurà un esmorzar entre tots els participants i seguidament es farà el lliurament dels trofeus dels tres primers de cada categoria.

A la cursa hi haurà sis categories: homes de 15 a 29 anys, d’homes de 30 a 44 anys, dones de més de 44 anys, dones de totes les edats, infantil de 10 a 14 anys i una categoria de bicicletes elèctriques que, en aquest cas, no hi ha límit d’edats i ajunta els dos sexes.

Les inscripcions per participar-hi es poden fer a www.inscripcions. cat omplint el formulari i fent el pagament via internet. Us hi podeu apuntar també el mateix dia, encara que serà més car que si es fa de manera anticipada. Les inscripcions estan limitades a 500 participants.

Deixa un comentari