//300 patinadors passen durant el cap de setmana pel Pla de Santa Maria

300 patinadors passen durant el cap de setmana pel Pla de Santa Maria

El festival planenc té diferents diferenciacions respecte d'altres festivals com la presència de la categoria Màsters o la possibilitat de participar-hi sense competir.

per | 2018-03-17 20:16:2317/03/2018 20:16 | 0 comentaris

El pavelló del Pla de Santa Maria acull des de primera hora del matí i durant tot el cap de setmana la dotzena edició del Trofeu Grups Xou, on hi acabaran passant durant aquests dos dies 300 patinadors i unes 1.300 persones de públic en total.

El torneig està dividit en dues categories o bé modalitats. Una d’elles es regeix per la normativa de la Federació Catalana de Patinatge. Els grups que participen en aquesta categoria durant el festival, que s’està duent a terme, opten a classificar-se per a la Copa Catalana de Grups Xou.

Pel que respecte a l’altra categoria hi està prenent part tots aquells grups que hagin volgut participar encara que per edat o nombre de participants no estiguin dins de cap normativa federativa, un dels fets que caracteritza aquest festival, en ser un dels pocs que permet gaudir del patinatge de conjunts més enllà de la competició.

Una altra de la singularitat d’aquest Trofeu és la presència de la categoria Màsters, adreçada a ex patinadors i nous patinadors de més edat. El club planenc ha estat pioner al país amb la creació d’aquesta nova modalitat l’any 2014.

Deixa un comentari