//El Morell podria salvar-se encara que l’Amposta perdi el play-off d’ascens

El Morell podria salvar-se encara que l’Amposta perdi el play-off d’ascens

Com a segon segon millor de Segona Catalana, l’Amposta podria ascendir tot i perdre el play-off, i això salvaria el Morell

per | 2018-06-09 10:14:1209/06/2018 10:14 | 0 comentaris

El Club Deportiu Morell està a l’expectativa del que acabi passant amb l’Amposta per mantenir-se a Segona Catalana. El futur de l’Amposta va lligat al del Morell, i a l’equip d’Alberto López saben que per seguir per segon any més a Segona Catalana no els queda una altra que l’Amposta ascendeixi a Primera Catalana.

Les opcions són complicades, en part. I és que el partit d’anada del play-off d’ascens a Primera Catalana va donar com a vencedor la Fundació UE Tona, que va guanyar 0-2 al camp de l’Amposta. Això farà que els ebrencs hagin de remuntar el partit de tornada.

En el cas que els de les Terres de l’Ebre acabin eliminats, el Morell té una segona opció d’ascens. Aquesta passa perquè la UE Tàrrega guanyi la seva eliminatòria d’ascens davant de la UE Rubí. En cas que els targarins guanyin, seria l’Amposta qui també assoliria l’ascens, com a segon segon millor de Segona Catalana —el primer ho és el Tàrrega. Aquesta opció existeix per l’ascens del Sants, segons ordre del Tribunal Català de l’Esport. Fa que el Tàrrega, que juga play-off d’ascens, ja tingui plaça assegurada a Primera Catalana, i guanyar-la afectaria l’Amposta com a segon millor segon classificat. D’aquesta forma, el Morell mantindria la plaça a Segona Catalana després d’una temporada en què ha quedat 12è i ha sumat 44 punts.

Deixa un comentari