//“Les persones en edat laboral poden trobar en el llibre un recurs útil i inspirador”

“Les persones en edat laboral poden trobar en el llibre un recurs útil i inspirador”

per | 2019-11-08 11:30:1208/11/2019 11:30 | 0 comentaris

És autora de ‘Tu vida épica’, un full de ruta per prendre les regnes de la teva vida i alliberar la força del teu pròposit. A Valls, el llibre es va presentar aquest dimarts, dia 5 de novembre, al vespre a l’Espai La Magrana, on ella ha col·laborat.

Dimarts es va presentar a Valls el seu nou llibre, ‘Tu vida épica’. Satisfeta per l’acte?
Sí, estic molt satisfeta i agraïda per aquesta oportunitat. Em va agradar molt la qualitat de l’escolta dels participants i el diàleg que va seguir la presentació entorn de la qüestió: com viure el propòsit personal d’un mateix, la pregunta que intenta respondre el meu llibre.

Per què heu escollit l’Espai La Magrana?
Durant el 2018 vaig ser coworker de l’Espai La Magrana, i va ser durant aquest període que vaig gestar i escriure el llibre. Mantinc lligams personals i professionals amb persones de l’Espai i per això tenia tot el sentit presentar-lo aquí.

L’esmentat llibre s’ha presentat també a Barcelona. Teniu previst altres presentacions?
Sí, en tinc previstes dues més per a inicis del 2020: al Centre de Lectura de Reus, i a Madrid.

Com va néixer la idea del llibre?
Com a coach acompanyo gent en programes de sis mesos a evolucionar com a persones (trobar el propòsit personal, donar sentit a la pròpia vida, guanyar vitalitat…), sovint acompanyant-los també a navegar transicions personals (canvis de feina, crisis familiars, separacions…).
La idea del llibre va néixer per oferir un recurs que ajudés tant les persones que fan coaching amb mi, com qualsevol persona que vulgui trobar el seu propòsit i donar sentit la pròpia vida.

Aquest llibre es diferencia de la resta de publicacions d’aquest caire, per què?
Perquè en lloc d’ajudar les persones a trobar la felicitat, una cosa fugissera i temporal, encoratja i dona pautes per construir una vida amb propòsit, orientada a allò que a cadascú hi dona sentit.

Per què se’l considera un llibre pràctic?
Al final de cada capítol hi ha una sèrie de preguntes i exercicis perquè el lector pugui trobar les seves pròpies respostes, a través de l’autoreflexió.

A qui va dirigit el llibre?
El llibre està dirigit a qualsevol persona interessada a generar un centre de gravetat a la seva vida, que li permeti discernir allò que ha vingut a fer en aquesta vida i portar-ho a terme.
Crec que els joves es poden beneficiar molt de la seva lectura, ja que com més aviat un connecta amb la raó per la qual és viu, millor. Tenim un temps de vida limitat.
Per descomptat, les persones en edat laboral poden trobar en el llibre un recurs útil i inspirador.
I també crec que pot ser un recurs valuós per a persones jubilades a qui els costa trobar el sentit de la vida, sense comptar amb una feina remunerada. Soc conscient que la societat actual ofereix moltes formes de contribuir des del voluntariat i estic convençuda que les generacions més joves necessiten el suport i la presència de les persones grans i experimentades.

A banda del llibre, es presenta un curs en línia grupal.
Si, és un curs en línia de sis setmanes, per aprofundir en els continguts del llibre de forma pràctica i en grup. La tecnologia ens ofereix eines per aprendre i seguir creixent i el mastermind “Tu vida épica” n’és un.
En el mateix combinarem sessions “en viu” via teleconferència i un espai virtual on els participants puguin compartir els seus aprenentatges durant el curs.

Quins projectes teniu entre mans, tant professionals com de publicacions?
La meva feina principal és acompanyar persones a través del coaching, en programes de sis mesos. Això ho faig tant de forma presencial com per teleconferència.
En paral·lel estic enfocada a acompanyar el llançament del llibre per tal que arribi i beneficiï tantes persones com sigui possible, a través de xerrades, conferències i tallers.
Tinc altres projectes literaris al tinter, però encara és aviat per explicar-los.

Deixa un comentari