//“L’aposta del club és molt clara aquesta temporada”

“L’aposta del club és molt clara aquesta temporada”

per | 2018-07-13 12:14:5913/07/2018 12:14 | 0 comentaris

El tècnic de la Pobla de Mafumet parla per analitzar l’inici de pretemporada.

Com afrontes l’etapa a la Pobla de Mafumet?

Ara mateix s’estan confeccionant les plantilles del Nàstic, Pobla de Mafumet i juvenil. Hi ha molts jugadors fent pretemporada en un equip o altre. Jugadors de la Pobla al primer equip i juvenils a la Pobla. L’objectiu que tenim ara és posar els jugadors en forma i veure quines són les premisses tàctiques que s’han d’agafar amb el primer equip i filial, perquè la idea és jugar de forma similar, i que estiguin preparats per jugar en els dos equips i que pugin treure’n un gran rendiment.

Diversos jugadors de la Pobla estan fent pretemporada al primer equip…

L’aposta del club és molt clara aquesta temporada. Es vol treballar perquè els jugadors del filial i base puguin acabar sent professionals. Hi ha jugadors que han fet les maletes i altres estan aquí, buscant nodrir al primer equip.

Com es planificarà la pretemporada?

El calendari dels amistosos ens marcarà la posada a punt. El dia 14 tenim partit amb el Nàstic i aquest dissabte amb el filial del Saragossa. Ara estem fent dobles sessions, i els jugadors estan tenint molt de volum, sobretot els juvenils. El descans i l’alimentació són bàsics; més que res, durant la pretemporada hauran d’anar educant-los a agafar hàbits, i a partir d’aquí, generar models de joc per arribar de forma òptima a la primera jornada.

Com valora les cinc primeres incorporacions?

Són nois joves, amb experiència en altres equips i alguns a Segona Divisió B. És una aposta pel club i s’han d’integrar. Arriben amb il·lusió. He pogut coneixer-los i veig que tenen talent. S’han d’acostumar a tenir volum de treball i un alt rendiment.

Dels deu jugadors del juvenil que estan fent pretemporada a la Pobla, algun es quedarà a la plantilla?

Si entenem que aquests jugadors poden ser part important de l’equip, sí, es quedaran. Si els jugadors no tindran minuts, l’ideal és que els tingui el juvenil i poder comptar amb ells en cas de necessitar-los.

Com afrontes el repte d’entrenar la Pobla?

La passada temporada va ser molt bona per la Pobla, amb un grup de jugadors que ja venien de jugar junts. Es va acabar el cicle i ara en comença un de nou. Agafo el repte amb il·lusió, sabent que es necessitarà treball i paciència i que estic segur que els resultats sortiran.

Parla de formar els jugadors, però també s’haurà de mirar a nivell competitiu…

Sí. Segurament l’equip a l’inici de temporada pugui dubtar una mica. L’experiència em diu que hi ha conceptes, sistemes de joc, metodologia, que a l’inici costa, però estic convençut que agafarem una velocitat de creuer important i farem que l’equip sigui competitiu.

Deixa un comentari