//Jordi Balagueró President i entrenador de l’Atlètic Vilabella

Jordi Balagueró President i entrenador de l’Atlètic Vilabella

per | 2018-08-31 13:54:3731/08/2018 13:54 | 0 comentaris

Com sorgeix la idea de recuperar el futbol amateur a Vilabella?

Ha sorgit dels mateixos jugadors. Durant l’estiu hi ha hagut jugadors que han tancat etapa de juvenils als seus clubs, algun jugador que anava a estudiar a Lleida i que no pot entrenar molt, i van estar durant tot l’estiu parlant-ho. A més, els 8-10 del futbol sala de la lliga de Valls també s’hi van sumar. També es necessiten 6.000 euros i els jugadors es paguen la fixa. L’Ajuntament ha pagat l’alta del club a la Federació, i quan s’ens doni l’alta farem la inscripció a la Federació.

 

A part de president faràs d’entrenador de l’equip?

Sí, faré d’entrenador. Com que jugo als veterans del Vilabella, intentarem que durant la jornada no coincideixin de dia els dos equips per tal de poder anar-hi tant com pugui. El problema és que Quarta Catalana comença a l’octubre i el Consell ens permet entregar calendari perquè no hi hagi coincidència, però si ja comencen i encara no ha començat la Quarta Catalana no sé si podrà ser possible.

 

Creieu que la gent del poble respondrà?

S’ha enviat una carta de recaptació de socis a totes les cases. Els jugadors s’han preocupat de tot, i quan van venir i vam veure la feina que havien fet, vam decidir tirar endavant. Els joves s’han interessat i s’han mogut. Ja hem trobat algun patrocinador com PharmaLink i han passat una carta perquè la gent del poble es faci soci. Ara també passarem pels comerços per veure si volen col·laborar en el cartell dels partits.

 

Quant val fer-se soci del Vilabella?

Deu euros. Per començar, enguany hem fet una quota de 10 euros per veure si es pot col·laborar al màxim possible. Es va començar fa quinze dies.

 

En l’àmbit esportiu, quin és l’objectiu a Quarta Catalana?

Consolidar l’equip. Primer hem de veure quin nivell hi ha a la categoria i després ja podrem parlar de veure on ens hem de situar a la classificació. No té res a veure amb aquella Tercera Regional de fa deu anys. L’equip que teníem el darrer cop que vam competir no té res a veure amb l’equip actual. Ara molts jugadors venen d’escoles, i jugadors que han jugat a Tercera Catalana.

Deixa un comentari