//Jepi Selva, jugador del Viareggio

Jepi Selva, jugador del Viareggio

per | 2018-06-29 09:00:2529/06/2018 09:00 | 0 comentaris

Per què decideixes tornar al Viareggio després de dues temporades a Portugal?

Perquè en el terreny esportiu em motiva, el Viareggio està preparant una bona plantilla per a la pròxima temporada i feia temps que volien que tornés al club. A part, hi guardo un bon record i moltes relacions personals. Això m’ha fet decantar per prendre aquesta decisió.

 

Tanques l’etapa a l’Oliveirense de Portugal després de dues temporades. Quina valoració en fas?

Molt positiva. N’he tret una altra experiència i he pogut conèixer una altra mena d’hoquei. L’equip era molt competitiu i professional, i acabo marxant amb un bon gust de boca perquè hem estat lluitant per títols i a més a més crec que he crescut molt com a jugador. Els últims tres mesos m’hi he sentit molt bé i amb protagonisme. Al final em sap greu marxar, però he gaudit molt de l’experiència.

 

I en l’àmbit esportiu?

També en faig una valoració molt bona. Vam arribar a la final de la Copa d’Europa i aquest any vam guanyar la Copa Continental.

 

Amb el Viareggio signaràs el teu darrer contracte?

No em tanco cap porta. Encara em queda lluny pensar en la retirada. Tinc ganes de complir el contracte de dos anys amb el Viareggio per aconseguir guanyar algun títol en un lloc que considero la meva segona casa.

Deixa un comentari