//“Es important alliberar-se de lligams instaurats”

“Es important alliberar-se de lligams instaurats”

El llibre es presentarà el proper 19 de juny al pati de Sant Roc a les 8 del vespre

per | 2019-06-11 10:56:3411/06/2019 10:56 | 0 comentaris

Laia Pastor i Reyes  Rodríguez han posat en  marxa la segona edició del seu llibre ‘¿Por qué soy como soy?’, que defineixen com un “tractat de llibertat”.  Es presentarà el proper 19 de juny al pati de Sant Roc (20.00 h).

El vostre llibre ‘¿Por qué soy como soy?’ l’esteu presentant pel territori. Quan se’n farà la presentació a Valls?
Hem escollit Valls, el nostre poble natal, per fer la presentació oficial del llibre. Serà el dia 19 de juny al pati de Sant Roc, a les 8 del vespre, dins de les activitats de La Parra.

Quina acollida està tenint el llibre?
El llibre va sortir el passat Sant Jordi. Estàvem a l’expectativa de veure’n els resultats. Estem molt agraïdes per la gran acceptació que està tenint el llibre i per les felicitacions rebudes. Fins i tot n’hem hagut de posar en marxa la segona edició.

Com va sorgir la idea de fer el llibre? És la vostra primera col·laboració. Prepareu altres projectes?
Volíem transmetre el missatge de la importància que té l’autoconeixement conscient. D’aquí va sortir la idea d’escriure’n un llibre i compartir el nostre missatge amb tothom. Això és nomes el principi del nostre somni, ja estem redactant el segon llibre mentre seguim impartint conferències i realitzant els nostres cursos i tallers enfocats a treballar amb l’energia per ajudar a aconseguir una solució personal.

Per què aconselleu la lectura d’aquest llibre?
Perquè a través de les nostres vivències i els temes que hi tractem encaminem les persones a fer un treball d’autoconeixement i alliberar-se de les seves ombres. És un llibre de lectura fàcil i amè, enfocat tant a les persones que estan en el camí espiritual com les que tenen ganes d’introduir-se en aquest món.

El llibre s’ha definit com un tractat de llibertat. Per què?
Perquè hi reflectim la importància d’alliberar-se de lligams insaturats a l’inconscient que provenen de la societat que ens envolta, patrons heretats o valors inculcats. I poder-te alliberar també de les pors a través de l’autoconeixement conscient.

On es pot adquirir el llibre?
Ens el podeu demanar directament a nosaltres a través de la nostra web www.biotikun.com o a les xarxes socials Facebook o Instagram @biotikun. També es pot comprar a Amazon o al punt de recollida a Valls Bitxets, sabateria infantil.

Què és l’equip Biotikún? I el seu mètode?
L’equip Biotikún som Laia Pastor i Reyes Rodríguez. Hem unit els nostres coneixements i il·lusions per fer gran un projecte enfocat a l’acompanyament en el creixement i evolució personal a través del nostre mètode. Un mètode fruit de totes les formacions i de l’experiència obtinguda en les nostres teràpies. Funciona a través de la numerologia cabalística, facilitant la teràpia de l’Arbre de la Vida personal. Amb el llibre es pot conèixer més sobre aquesta teràpia i es pot obtenir un codi de descompte en el teu arbre de la vida. Construïm el nostre camí amb el cor a la mà, des del respecte i l’esforç per fer la feina ben feta.

Deixa un comentari