Ella es presentava com a nou projecte musical aquest dimecres, 6 de setembre, a La Parra. Un projecte impulsat per quatre joves vallencs que des de fa anys es dediquen a la música i que a partir d’ara ho faran plegats: Mariona Escoda, Gabriel Llorach, Arnau Benet i Nabil Gallera. Ella aportarà música pròpia, jove, fresca, alegre i melancòlica.

Per què ‘Ella’?
Buscàvem un nom elegant i directe. Vam pensar en milers de noms, però vam arribar a la conclusió que havia de tenir un toc femení. La Mariona, llavors, va proposar Ella, i a tots ens va encantar.

Com neix la formació?
El grup neix a partir del duet que formem la Mariona i el Gabriel (Mariona & Gabriel). Un dia vam escriure una cançó pròpia i fou llavors quan ens vam plantejar crear un projecte nou a banda del duet. Un projecte que fugís del concepte de grup de versions i que ens donés la llibertat de crear la nostra pròpia música.

Havíeu treballat mai abans tots quatre plegats?

És la primera vegada que ens trobem els quatre en un grup, però amb anterioritat tots havíem tocat ja entre nosaltres en alguna ocasió.

Què us uneix?
Les ganes de crear, de compartir i de tocar música junts. El fet de voler dedicar-nos-hi professionalment.

Què aportarà Ella al panorama musical de la nostra comarca?
Ella aportarà un estil de música fresc i jove, amb melodies alegres i melancòliques. També lletres de contingut aparentment simple, però obertes a diverses interpretacions. Aportarem també una sonoritat indie però amb força sons provinents del pop.

Parleu de cançons pròpies.
Sí. Als nostres concerts tocarem, majoritàriment, cançons pròpies. Tot i això, també tocarem algunes versions.

Quins plans de futur us plantegeu?
Ara per ara, els nostres plans de futur se centren a gravar un disc, amb tot el que això comporta, per col·locar-nos en el panorama musical català. Tot això ho anirem fent lentament. I és que a part, tots els membres de la banda tenim projectes personals. La Mariona es troba immersa en el món dels musicals. El Gabri, l’Arnau i el Nabil també formen part d’altres bandes.

Parlem de passat. Abans d’Ella, quins han estat els vostres projectes?
Tots quatre ens formem i toquem des de fa molts anys. Hem tingut diversos projectes en marxa com grups, gravacions i col·laboracions amb altres artistes.

Abans d’Ella, ja comptàveu amb un públic fidel. Ara, com han rebut aquesta nova proposta?
Sembla que de moment tots tenen moltes ganes de sentir-nos i conèixer els nostres temes. La presentació del dia 6 va anar molt bé. Ara només queda esperar que els encantin les nostres noves propostes i que ens segueixin i ens donin suport en aquesta nova aventura.

Per a tots aquells que no hagin pogut assistir al primer concert i us vulguin conèixer, com us podran escoltar?
Ara per ara, encara no tenim les cançons penjades enlloc, però no trigarem a començar a publicar alguna cosa a les nostres xarxes i canals de Youtube.

Moltes gràcies, nois, i molta sort en aquest nou projecte en què us embarqueu.
Moltes gràcies a vosaltres!