//Edgar Martínez: “A sobre de l’escenari em sento lliure”

Edgar Martínez: “A sobre de l’escenari em sento lliure”

per | 2018-03-12 11:06:1812/03/2018 11:06 | 0 comentaris

Com et definiries?

Soc treballador, exigent amb mi mateix, calmat, pacient, empàtic i amb un sentit de l’humor peculiar.

Com vas començar la teva carrera?

Vaig començar la meva carrera compaginant-la amb els meus estudis universitaris. Al matí feia Magisteri, a la tarda cursava Arts Escèniques a Aules i el cap de setmana pujava als escenaris. Més endavant vaig participar en obres musicals com ara Joseph i l’increïble abric en technicolor, Fama el musical, Cançons per un nou món o Los miserables, entre d’altres.

Com ha evolucionat la teva trajectòria?

Sempre m’he guiat pel meu instint i per les ganes de fer. En aquest món pot ser que un dia estiguis en un lloc i l’altre estiguis a l’altra punta del món. És un món on és difícil triar i les audicions i la feina determinen la teva trajectòria. S’ha de dir que mai he deixat de formar-me, ja que un intèrpret aprèn tant fora com a sobre de l’escenari.

Què t’aporta el teatre musical?

El teatre musical és com una teràpia per a mi. M’encanta cantar, interpretar i ballar. Quan fas el que t’agrada ets feliç.

Què sents quan ets a sobre de l’escenari?

Em sento lliure. És com un joc per a mi i m’ho intento passar bé. Tot i que de vegades els nervis et poden fer passar una mala jugada.

Què intentes transmetre?

Intento transmetre el missatge que té l’obra en qüestió. Intento també, sobretot, que l’espectador s’ho passi bé i que s’en vagi a casa amb la sensació d’haver passat una bona estona.

Què o qui t’inspira?

Cada vegada que faig una obra intento mirar referències similars al personatge que he d’interpretar. Escolto molta música d’estils diferents. Crec que això m’ajuda.

En la representació de dissabte què veurà el públic?

Veurà una peça d’amor, una comèdia romàntica en la qual dos prínceps s’han de casar per conveniència, però els dos decideixen escapar dels seus respectius palaus, disfressats perquè ningú els conegui, i el destí fa que s’enamorin des del primer moment que es troben.

Quins altres projectes tens pendents?

A part de fer audicions, tinc un parell de projectes personals que encara no es poden dir però que espero que surtin a la llum en breu.

Ets molt jove. Què és el que més t’ha costat per arribar on has arribat?

El món artístic és un pèl car. He de dir que això no m’ho ha posat gens fàcil. Però com que sempre ho he volgut fer, m’he buscat la vida per tal de poder-ho fer. Voler és poder.

Deixa un comentari