//Agustí Prats: “Vaig entrar-hi perquè curiosament m’ho van demanar tots els veterans del primer equip”

Agustí Prats: “Vaig entrar-hi perquè curiosament m’ho van demanar tots els veterans del primer equip”

per | 2018-06-22 09:40:3322/06/2018 09:40 | 0 comentaris

Agustí Prats ha estat el president del CE Alcover en la darrera dècada. Per aquest motiu es fa un balanç de la seva gestió.

Quan vas entrar com a president?

Va ser la temporada 2008-2009. Vaig entrar-hi perquè curiosament m’ho van demanar tots els veterans del primer equip, i entre ells hi havia el nou president. Volia estar-m’hi tres anys i al final n’han estat deu.

En aquests deu anys, que és el que et fa sentir més orgullós de la feina feta al club?

Haver pogut mantenir una tasca que van iniciar el Jordi Sans i el Josep Maria Trenchs, que pels pèls Rufino va mantenir, i que els presidents següents, com Joan Maria Barberà, Sisco Sendrós i Jordi Rodríguez van continuar i consolidar, que és el fet de poder tenir futbol base al nostre club, d’això me’n mento molt orgullós.

Hi havia els mateixos equips al futbol base quan vas entrar com a president?

Com he dit abans, la primera pedra la van posar el Jordi Sans, el Josep Maria Trenchs i l’Antonio Frenedoso. Quan va entrar la junta del Josep Maria Barberà, van agafar el que havien fet el Sans i el Trenchs i des d’allí va començar el futbol base. Jo vaig estar a la junta en les presidències de Barberà i de Sendrós. Quan jo vaig agafar la presidència el futbol base s’acabava amb l’aleví, encara que la temporada 2008-2009 es va encetar el benjamí, que ja estava a punt amb l’anterior junta directiva. Ara tenim des de babys fins a veterans en totes les categories i n’estem molt satisfets.

També hi hagut millores a les instal·lacions del camp de futbol.

Destacaria la coberta de la graderia i el canvi de nom del camp de futbol en honor de Kiko Casilla.

En deu anys, què més ha canviat en el futbol?

La part econòmica. Hem passat el pitjor de la crisi. Quan vaig entrar com a president, el club es nodria principalment dels patrocinadors en un 75%, i la resta eren les aportacions de les famílies dels jugadors. Ara el percentatge és a la inversa.

En l’apartat esportiu, quin any ha estat el millor?

Curiosament el primer, quan vam ascendir de categoria. Teníem dos equips a Quarta i vam pujar-ne un a Tercera Territorial, i hem estat deu anys mantenint la categoria, que mai havia passat. Recordo el partit d’ascens contra el Marina de Cambrils, amb un camp a rebentar de gent

Deixa un comentari