14.9 C
Valls
Diumenge, Abril 5, 2020

Un nou pressupost a l’Ajuntament de Valls

Dilluns dia 24 de febrer s’aprovarà en sessió plenària a l’Ajuntament de Valls la proposta de pressupost municipal per a aquest exercici. Aleshores, sabrem el que opinen els grups polítics de l’oposició. De moment, ens hem de quedar amb el que han dit aquests dies els dos partits de l’equip de govern, que han arribat a un acord després de setmanes de negociació amb els seus estira-i-arronses en la lluita de cadascú per aconseguir més aportacions econòmiques per a la seves regidories.

La proposta, pel que fa als números, té la xifra més alta dels últims deu anys i és el primer pressupost municipal de l’alcaldessa de la ciutat Dolors Farré i d’aquest equip de govern sorgit de les urnes de les eleccions del passat mes de maig. Referent a les inversions, poques novetats. Continuen les prioritats de sempre: prestacions a les famílies i a les persones, centre històric i via pública.

Cal desencallar alguns projectes que venen de lluny, com la gestió del Museu Casteller de Catalunya, la rehabilitació de Ca Xapes com a seu de la Llar del Jubilat, l’arranjament de l’església de Sant Francesc…, i posar a punt els equipaments del Centre Cultural Municipal i el Teatre Principal de cara a les properes Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela del 2021.

Més temes pendents que s’incorporen al pressupost municipal és la rehabilitació de les muralles medievals, els habitatges dels carrers Santa Maria i Sant Francesc, l’ampliació del Museu de Valls i la compra de Ca Padró per veure que hi posarem si l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard no hi cap.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

La Firagost de Valls manté les seves dates

De moment no hi ha previsió de suspendre o ajornar la Firagost. Foto: El Vallenc

Ajornada la Fira-Mercat del Vehicle Usat de Valls

Fira-Mercat del Vehicle Usat a Valls l'any passat. Foto: El Vallenc La VIII Fira-Mercat del Vehicle Usat i...

Neix una coalició internacional per respondre a la covid-19 en països amb recursos limitats

Es marquen com a objectiu accelerar la recerca sobre la covid-10 en aquelles àrees on el virus podria causar estralls en els ja de per si fràgils sistemes de salut i tenir un enorme impacte de salut en les poblacions vulnerables.

VÍDEO | L’altra cara dels serveis essencials: els quioscos

Els quioscos estan autoritzats a vendre diaris i revistes durant l'estat d'alarma, però el sector denuncia el descens que han patit les vendes

S’ajorna la reunió de la Taula de Coordinació de les Decennals

Imatge d'arxiu d'una reunió organitzativa de les Decennals La Taula de Coordinació de les Festes Decennals de la...