//Trenta anys al servei dels nostres lectors

Trenta anys al servei dels nostres lectors

per | 2018-04-27 18:57:4927/04/2018 18:57 | 0 comentaris

Era el 14 d’abril de 1988 quan un grup de persones decidíem posar en funcionament un nou projecte. Un projecte modest però amb uns objectius ben clars, potenciar tots els actes que es realitzessin a les nostres contrades i així posar de manifest el treball de tots aquells homes i dones que des de les entitats fan un servei valuós al seus pobles o ciutats. Aquest projecte, amb el pas dels anys, es va convertir en u+n projecte molt ambiciós, fins a arribar al moment present, en què hem complert el trentè aniversari.

No ha sigut fàcil arribar fins aquí, però ha estat possible. Hi ha hagut moments difícils i complicats, només cal recordar el que hem estat vivint aquest darrer any, en què a la nostra redacció es van presentar agents de la Guàrdia Civil per escorcollar-la.

Tot i els entrebancs hem anat subsistint, moltes vegades amb dificultat, però com deia, som aquí, amb les mateixes ganes i objectius de fa trenta anys. Perquè el més important no ha canviat. Tenim la confiança de la nostra gent, dels nostres lectors, dels nostres anunciants i dels nostres subscriptors, i aquest és el millor premi i el millor regal per a una publicació.

Quan a la premsa generalista cauen en picat les vendes, la premsa local i comarcal no tan sols aguanta sinó que fins i tot en alguns casos augmenta la seva difusió. I això es gràcies a tots vosaltres.

Per tant, avui estem de celebració, i com a director he de fer un seguit d’agraïments. En primer lloc, a tot el personal que compon la nostra empresa, ells són els verdaders artífexs que cada divendres sortim al carrer amb la màxima qualitat possible i amb ganes d’una renovació constant.

Gràcies als nostres col·laboradors, que ens donen un plus afegit de qualitat en el nostre producte. Gràcies als lectors i subscriptors, que són el nostre puntal, sense ells no tindríem motiu d’existir. Gràcies als anunciants, per la seva confiança en el nostre mitjà, ells ens ajuden a tirar endavant i a poder continuar mantenint aquesta mitjana de 128 pàgines setmanals.

Gràcies als quiosquers, perquè ells són els que donen la cara per nosaltres.

Avui, doncs, és un dia feliç, és un dia per dir-vos moltes gràcies i que continuarem sent-hi per oferir-vos el bo i millor de tots nosaltres.

Deixa un comentari