//Treball per millorar la imatge del Barri Antic

Treball per millorar la imatge del Barri Antic

per | 2019-06-04 13:18:2204/06/2019 13:18 | 0 comentaris

La Mostra d’Intervencions Artístiques coneguda amb el nom de ‘Florits. Art al Barri’ ha canviat de format amb l’objectiu que l’Associació del Barri Antic difongui una imatge positiva del centre històric a tota la ciutadania, partint de l’art com a eix dinamitzador. Calen iniciatives veïnals com aquestes per projecta una imatge millor d’un barri força degradat. Tot suma i tot ajuda per donar vida al Barri Antic.

Cal convidar tota la ciutadania vallenca perquè diumenge, 9 de juny, s’atansi al Barri Antic per gaudir d’aquesta iniciativa que deixarà la seva empremta colorista en forma de dues intervencions artístiques que es quedaran permanentment al centre històric.

A més, el públic en general podrà gaudir d’una ruta sobre dones vallenques, un taller de jocs tradicionals, un taller de dansa i un de pintura creativa. També tindran lloc el vermut, la Festa Florits i el dinar popular de primavera.

També ha estat un encert convidar-hi l’artista del Bages Beni Puig, que pintarà un mural a la paret de l’aparcament de Ca la Mateueta. Puig fa murals en espais industrials abandonats. Des de fa un parell d’anys viu en un antic convent de monges de finals del segle XIX reconvertit en un centre artístic multidisciplinari a Cal Rosa.

Deixa un comentari