//Tolerància zero a la discriminació de gènere

Tolerància zero a la discriminació de gènere

per | 2019-06-28 12:52:0428/06/2019 12:52 | 0 comentaris

Aquest divendres 28 de juny se celebra el Dia Internacional de l’Orgull de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals (LGBTI). És cert que en els darrers anys, la nostra societat ha avançat molt en el respecte als drets d’aquest col·lectiu, però no cal baixar la guàrdia.

Particulars i administracions han d’expressar el seu compromís per fer efectius els drets de les persones LGBTI i per lluitar contra les discriminacions per raó d’orientació sexual i d’identitats de gènere.

Malgrat que la legislació ha avançat en el reconeixement de drets, encara hi ha estas del món que prohibeixen,persegueixen i penalitzen les persones del col·lectiu LGBTI. Aquí, tolerància zero a la discriminació.

El nostre país, en els darrers 50 any, ha aconseguit la plena igualtat jurídica i social i ha sabut lluitar contra la discriminació i els abusos. Almenys, en aquesta matèria hem avançat per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, impulsada gràcies a un treball tenaç per part de la societat.

Deixa un comentari