//Reciclar la brossa per pagar menys

Reciclar la brossa per pagar menys

per | 2019-10-11 13:16:1511/10/2019 13:16 | 0 comentaris

La novetat en el proper rebut de la brossa és la potenciació del reciclatge de residus a casa nostra. Valls està incomplint la normativa establerta per la Generalitat de Catalunya amb el seu 40% de recollida selectiva, un percentatge que haurà de créixer en els propers anys per imperatiu legal.
Reduir la taxa de les escombraries entre un 10 i un 43% amb incentiu ambiental a tots els vallencs que facin la recollida selectiva és una bona pensada.
La proposta, de moment validada per l’equip de govern i a l’espera del que digui la resta del consistori en la propera sessió plenària, és innovadora i la ciutat fa un pas endavant important davant l’emergència climàtica en què ja estem immersos.
Una major recollida selectiva dels residus domèstics farà que la incineradora de Sirusa no hagi d’ampliar les seves dependències, que repercutiria a les butxaques de tots nosaltres.
La fiscalització mediambiental que es proposa és positiva, ara cal que nosaltres ens impliquem a reciclar més del que ho estem fent en els darrers anys. La mesura no només afecta el ciutadà de peu, sinó també els establiments de la restauració, del comerç i de les empreses.

Deixa un comentari