14.7 C
Valls
Dissabte, Març 28, 2020

Posar negre sobre blanc al pressupost municipal de Valls

En els propers dies, el govern de coalició a l’Ajuntament de Valls, Junts per Valls i Esquerra Republicana-Compromís per Valls, donaran a conèixer el document del pressupost municipal que posarà negre sobre blanc a les prioritats d’aquest govern sortit de les urnes del maig passat.

Es treballa intensament per tenir a punt l’esmentat document que s’espera debatre en la propera sessió plenària, la primera d’enguany al consistori vallenc. El pressupost ens desvetllarà projectes de com millorar la imatge de l’emblemàtica plaça de l’Oli, la recuperació de l’església de Sant Francesc o les accions que es duran a terme a la muralla medieval.

Un tema clau d’aquest 2020 serà el treball de les comissions de participació ciutadana davant les properes Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela del 2021. Una tasca laboriosa. De mica en mica, la ciutat comença a respirar l’esperit de la Festa de les Llums. Els vallencs tenen ganes de Decennals, només cal veure que estan exhaurides les entrades dels tres concerts que Txarango farà a la ciutat.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

VÍDEO | Continuen les sancions a persones que trenquen el confinament als barris de Valls

D'ençà que va entrar en vigor el decret de l'estat d'alarma, la Policia Local de Valls ha sancionat a 36 persones i n'ha detingut a 2

El govern espanyol paralitza l’activitat dels treballadors no essencials a partir de dilluns i fins al 9 d’abril

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que l'executiu paralitzarà l'activitat dels treballadors dels serveis no essencials

“Treballem amb unes condicions precàries i que posen en risc els residents”

Treballadors de la Residència Ballús de Valls denuncien que treballen amb unes condicions "precàries" i que posen en risc els residents.

Tres morts en les últimes 24 hores al Camp de Tarragona per Covid-19

Durant el dia d'avui s'han produït 78 nous casos al Camp de Tarragona

El Govern destinarà 61 MEUR a les administracions locals per “reforçar” la liquiditat pressupostària

El Govern destinarà 61 milions d'euros a les administracions locals per "reforçar" la liquiditat pressupostària.