//Posar negre sobre blanc al pressupost municipal de Valls

Posar negre sobre blanc al pressupost municipal de Valls

per | 2020-01-09 18:18:5209/01/2020 18:18 | 0 comentaris

En els propers dies, el govern de coalició a l’Ajuntament de Valls, Junts per Valls i Esquerra Republicana-Compromís per Valls, donaran a conèixer el document del pressupost municipal que posarà negre sobre blanc a les prioritats d’aquest govern sortit de les urnes del maig passat.

Es treballa intensament per tenir a punt l’esmentat document que s’espera debatre en la propera sessió plenària, la primera d’enguany al consistori vallenc. El pressupost ens desvetllarà projectes de com millorar la imatge de l’emblemàtica plaça de l’Oli, la recuperació de l’església de Sant Francesc o les accions que es duran a terme a la muralla medieval.

Un tema clau d’aquest 2020 serà el treball de les comissions de participació ciutadana davant les properes Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela del 2021. Una tasca laboriosa. De mica en mica, la ciutat comença a respirar l’esperit de la Festa de les Llums. Els vallencs tenen ganes de Decennals, només cal veure que estan exhaurides les entrades dels tres concerts que Txarango farà a la ciutat.

Deixa un comentari