//Pendents dels pactes a Valls

Pendents dels pactes a Valls

per | 2019-06-07 11:51:5407/06/2019 11:51 | 0 comentaris

Estem pendents dels pactes a l’Ajuntament de Valls. Ja fa més d’una setmana que es van celebrar les eleccions municipals i encara no hi ha res decidit sobre el proper escenari per al nou consistori. L’alcaldable Dolors Farré, amb la llista més votada, té la darrera paraula. Després de tenir un primer contacte de cortesia amb tots els portaveus dels grups municipals amb representació a la sala de plens, ara continua negociant amb els grups d’Esquerra Republicana i Compromís per Valls i CUP. Tot plegat només els queden vuit dies per definir el nou consistori i cal agilitzar els contactes. Primer de tot, ha de ser la candidatura Junts per Valls qui decideixi què fa.

Els possibles escenaris són tres, una vegada que han deixat fora de qualsevol possibilitat de pacte els partits polítics que van fer costat al 155. Dolors Farré, o governa en minoria arribant a pactes puntuals durant el mandat o ho fa pactant amb republicans o cupaires. Una situació que seria complexa.

Cal que l’acord vagi en benefici de la ciutat de Valls. Gaires diferències en els programes electorals no n’hi ha, entre les tres formacions polítiques, i en els grans projectes de ciutat segur que seria fàcil que arribessin a un acord. La rehabilitació del Barri Antic i la recuperació dels torrents són dos projectes prioritaris que necessiten un govern estable i ferm.

Deixa un comentari