//Oportunitat perduda

Oportunitat perduda

per | 2018-07-03 11:01:5903/07/2018 11:01 | 0 comentaris

El divendres dia 22 hi va haver la inauguració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Realment va ser una pena perdre una oportunitat històrica per poder promocionar les comarques tarragonines. Tot plegat, una pena. Competicions gairebé sense públic, inauguració amb menys de mitja entrada i amb sospita de gent que els importava ben poc aquesta inauguració.

S’ha perdut una oportunitat històrica de refermar Tarragona com una capital important, de poder ser l’orgull de les comarques tarragonines. No n’hem vist ni un cartell, ni una banderola, ni per la nostra ciutat ni per la comarca. No hem vist en els mitjans de comunicació de proximitat cap publicitat que incités la gent a anar a veure els Jocs. No s’ha sabut implicar la ciutadania en una cosa tan important com se’ns pretenia vendre.

Uns Jocs que passaran a la història per la polèmica, per la xiulada al president de la Generalitat, fet realment molt sospitós. No s’ha sigut capaç de motivar ni tan sols la gent gran a anar-hi el dia de la inauguració…

Realment feia vergonya veure l’estadi mig buit quan hi havia totes les màximes autoritats, però com passa sempre, segur que els responsables trobaran resposta per a tot, en faran un balanç positiu i estaran molt joiosos.

El que fa pena és veure com el príncep de Mònaco ve a la nostra ciutat acompanyat per l’alcalde de Tarragona i el pavelló Joana Ballart és buit. Aquest és el viu reflex d’aquests Jocs. I per cert, sort que han arribat amb un any de retard. En definitiva, es justifiqui com es justifiqui, una oportunitat perduda.

Deixa un comentari