//Nova edició dels pressupostos participatius

Nova edició dels pressupostos participatius

per | 2018-07-17 11:23:2117/07/2018 11:23 | 0 comentaris

Acaba d’arrencar el procés de pressupostos participatius 2019. Aquests dies se celebraran set sessions informatives als barris de Valls per incentivar la participació i la presentació de propostes.

Es vol que aquestes sessions informatives obertes i descentralitzades per barris serveixin per detallar totes les etapes del procés de pressupostos participatius que ara s’obre i, alhora, facilitar que els veïns puguin presentar-hi també les seves propostes de projectes.

Cal destacar que es podran fer les propostes de projectes a les mateixes sessions informatives als barris. En aquest sentit, s’ha dissenyat una dinàmica participativa per tal que entre els assistents a cadascuna de les reunions es puguin presentar fins a un total de 5 propostes col·lectives, de tal manera que s’incentivi la participació i el treball conjunt dels veïns de cada zona a l’hora de seleccionar projectes.

La participació ciutadana és imprescindible per apropar la gestió municipal a la població, fomentar la corresponsabilització en la millora i el futur de la ciutat i facilitar la relació i comunicació de l’Ajuntament amb els veïns i veïnes.

Deixa un comentari