//Nova cita amb les urnes el 10-N

Nova cita amb les urnes el 10-N

per | 2019-10-30 18:27:2030/10/2019 18:27 | 0 comentaris

Davant la manca d’eficàcia dels nostres representants polítics a la capital de l’Estat espanyol d’arribar a un acord per formar govern, de nou, els comarcans, com la resta de votants del país, tenim una nova cita amb les urnes. Això serà el proper dia 10 de novembre.

En aquesta ocasió, s’aplica la reforma de la llei electoral aprovada el 2016 que retalla la campanya electoral a només vuit dies i la despesa en la campanya publicitària a un màxim del 50%.

Amb aquesta mesura, patirem menys actes i mítings polítics i durant menys temps. El que sí que haurem de veure és si la despesa de la campanya serà menor. Ho veurem el proper dia 1 de novembre amb l’inici de la col·locació dels cartells.

Una altra de les novetats en aquestes eleccions és que els ciutadans que viuen a l’estranger no hauran de demanar el vot per correu perquè ja estaven censats en les passades eleccions del 28-A.
Esperem que en aquestes eleccions els partits arribin a un acord per formar govern perquè no podem estar sempre en campanya electoral.

Deixa un comentari