//Nou impuls de la Ruta del Císter

Nou impuls de la Ruta del Císter

per | 2019-02-08 11:48:2808/02/2019 11:48 | 0 comentaris

La Ruta del Cister, que engloba els monestirs de Santes Creus, Vallbona i Poblet, celebra enguany 30 anys des que es va crear com a marca turística. En aquest període han visitat els monestirs 7,6 milions de persones, i ha ajudat a impulsar el desenvolupament turístic i econòmic de les comarques de l’Alt Camp, l’Urgell i la Conca de Barberà potenciant l’expressió i identitat del territori. Des de Santes Creus, però, reclamem que s’hi doni un nou impuls.

Des de l’establiment de la marca La Ruta del Cister, els tres Consells Comarcals han treballat per fomentar el desenvolupament de tot un conjunt de serveis i activitats turístiques que han tingut i segueixen tenint un fort impacte en el conjunt de les tres comarques. Aquest impacte no ha estat únicament turístic sinó que ha afectat al conjunt del territori.

La Ruta ha estat l’element conceptual unificador d’aquest conjunt d’activitats i atractius a les tres comarques. D’aquest manera, La Ruta del Cister s’ha convertit en un element cabdal del desenvolupament turístic d’aquest territori en tant que potencia l’activitat econòmica, posa en valor els recursos patrimonials i diferencia aquesta destinació de les altres.

Deixa un comentari