//La recuperació dels Torrents de Valls

La recuperació dels Torrents de Valls

per | 2018-07-13 12:08:1313/07/2018 12:08 | 1 comentari

La proposta de millora dels torrents de Valls arribarà el curs escolar vinent als centres d’ensenyament de la ciutat. Durant molts anys, Valls ha viscut d’esquena als torrents. Uns torrents que envolten tota la ciutat i que malauradament han servit per abocar-hi deixalles. Els responsables polítics han fet pocs intents per a la millora dels torrents com a pulmó verd i espais ambientals singulars de la ciutat. En aquest sentit, en els últims anys l’Ajuntament de Valls ha desenvolupat el Pla Especial de Torrents, que va agafar com a base el Document Marc sorgit d’un procés de participació ciutadana, així com la inclusió en el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal d’un espai de protecció perifluvial.

És primordial per a la recuperació dels torrents de la ciutat que l’Ajuntament de Valls arribi, com més aviat millor, a un acord amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per treure els col·lectors del mig dels torrents del Catllar i de la Xamora, una solució que fou aplaudida durant els anys vuitanta i noranta.

One Comment

  1. Josep maria 13 juliol 2018 at 12:17

    Sería fantastic, no se si n’hi ha algun poble en tot el país que tingui tans kilometros de diferents torrents en una poblacio com valls!!!
    Hauriem de ser mes amables amb aquesta franquicia verda que tenim. La recuperació dels torrents sería un cop de imatge y salut per la ciutat.

Deixa un comentari