//La fira i festes de Santa Úrsula ja té cartell

La fira i festes de Santa Úrsula ja té cartell

per | 2018-07-20 13:30:5620/07/2018 13:30 | 0 comentaris

La fira i festes de Santa Úrsula, que se celebrarà del 15 al 21 d’octubre vinent, ja té cartell. L’alcade de Valls, Albert Batet, acompanyat del regidor de Cultura i dels presidents dels Xiquets de Valls, s’han reunit aquest divendres dia 21 de juliol, al km 0 del món casteller, per presentar la imatge gràfica.

L’esmentat cartell és la imatge d’un jove casteller amb una camisa groga, per reclamar l’alliberament dels presos polítics i la tornada a casa dels exiliats i denunciar la repressió de l’Estat espanyol. Una imatge que es complementa amb un mocador vermell al canell. Per primer cop la imatge tindrà un protagonista femení i un altre masculí.

El disseny manté la “Ú” accentuada que l’any passat va idear Andreu Plana. La imatge de Santa Úrsula també incorpora el lema “la ciutat on aixequem el Museu Casteller de Catalunya”, com a signe inequívoc de l’anelat projecte del món casteller i també de la pròpia localitat entra en la recta final que serà la instal·lació de la museografia en el nou edifici alçat en el número 5 de la plaça del Blat.

D’altra banda, felicitar a la dissenyadora tarragonina Bet Díez, autora del cartell, que de mica en mica, i durant les properes setmanes els vallencs ens ho forem nostre, i més, quan comenci a aparèixer en els diferents suports i anunci que vahin apareixent durant la campanya.

Deixa un comentari