//Gràcies a la família de Manel Torreblanca

Gràcies a la família de Manel Torreblanca

per | 2019-07-02 09:36:3402/07/2019 09:36 | 0 comentaris

La iniciativa de la família de Manel Torreblanca és un exemple a seguir. Aquests dies hem assistit, per tercer curs consecutiu, a la cloenda de les classes d’anglès a les colles castelleres dels Xiquets de Valls, una iniciativa que es consolida gràcies a la tasca realitzada per l’empresari i mecenes vallenc.

La trajectòria i coneixement del món casteller que té Manel Torreblanca el va motivar a patrocinar el programa de classes d’anglès per als nens i nenes de les colles castelleres locals. Una decisió que cal aplaudir. Gràcies a aquesta tasca, gairebé seixanta joves han rebut classes en el darrer any.

Manel Torreblanca, gràcies a l’aprenentatge que va rebre com a membre de la Colla Joves Xiquets de Valls,va poder arribar a la posició que ocupa ara. I ara això es tradueix en aquesta tasca de mecenatge.

Cal aplaudir la generositat del mecenatge de la família Torreblanca i felicitar tots els nens i nenes de les colles per un aprenentatge que de ben segur els serà d’aprofitable de cara al futur.

Deixa un comentari