//Encara amb més força, l’11-S sortim al carrer

Encara amb més força, l’11-S sortim al carrer

per | 2018-09-04 10:05:1104/09/2018 10:05 | 0 comentaris

Aquesta Diada torna a haver-hi una crida a la mobilització popular des de diverses entitats i sectors independentistes. Cal dir que potser s’encara amb incertesa, ja que venim de mesos de molta inestabilitat política i una repressió que semblava impensable, en molts casos ocasionada a posta per part dels poders de l’Estat amb l’objectiu de cansar-nos, fer-nos acovardir o desistir en la nostra idea. També, hem d’assenyalar-ho, ocasionada per la manca de planificació dels polítics catalans a l’hora d’executar el mandat de l’1 d’octubre, que tant es posen a la boca.

La millor manera de no perdre el nostre objectiu de vista, la república catalana, és seguir empenyent des de baix. Fites històriques com el referèndum de l’1-O només s’han aconseguit gràcies a la pressió i la força de la ciutadania, i és amb el treball i determinació de totes i tots que farem passes endavant. Per això, és fonamental que aquest 11-S omplim els carrers, ja sigui a Barcelona o a la resta de convocatòries que tindran lloc arreu del territori.

Hem de seguir mobilitzades i mobilitzats per no oblidar d’on venim ni com de ferma és la nostra determinació; per no oblidar, tampoc, la situació d’excepcionalitat pel que fa a les preses i presos polítics. I hem de seguir mobilitzats, també, perquè ens espera una tardor moguda, amb els judicis i el primer aniversari de l’1-O, i qui sap quins esdeveniments més poden tenir lloc després d’aquest estiu d’estira-i-arronsa al voltant dels llaços grocs. Per tot això, cal tornar a marcar el nostre rumb, treballant dia a dia des de tots els racons del país perquè cada cop siguem més, fins que ja no hi hagi marxa enrere, perquè tenim clar on volem arribar.

Aquest 11-S, tornem a sortir al carrer. Encara amb més força.

Deixa un comentari