//Els Xiquets de Valls volen més

Els Xiquets de Valls volen més

per | 2018-08-31 13:26:1531/08/2018 13:26 | 0 comentaris

La Colla Vella i la Colla Joves van sortir reforçades de Sant Fèlix. No van acabar de fer tot el que s’havien proposat però en sortiren molt millor del que hi arribaven. I quins castells! I s’ha de tenir en compte que tenen marge de millora de cara a un Concurs de Castells que es preveu molt obert i emocionant. Agafeu-vos fort que ens queden unes setmanes per sucar-hi pa.

La Colla Joves ens té mal acostumats amb un 2 de 8sf que ningú pot fer-lo millor. I per Sant Fèlix es va demostrar. De fet, va ser l’única de les quatre colles que va acabar la Diada sense que els caigués. La colla va aconseguir carregar el 5 de 9f i encara no va ensenyar un castell que fa temps que assaja: el 3 de 9sf, que podria fer -en un futur- les delícies dels espectadors.

La Colla Vella, per altra banda, va sortir amb la millor actuació de la jornada i signava la millor de la temporada,. Tot i no poder descarregar el 2 de 8sf -i encallar-se amb el 4 de 10fm- va saber reconduir la Diada i demostrar que el 4 de 9sf i el 4 de 9fp porten el seu nom. A més estrenaven el Pilar de 8fm que el recuperaven.

Les pròximes setmanes estaran plenes d’emoció. Sant Fèlix ens ha ensenyat que les dues colles tenen ganes de fer-ho cada cop millor i que van en línia ascendent. Segur que si poleixen els detalls tot és possible de cara al futur. No tenen sostre.

Deixa un comentari