//Els Realisme(s) a Catalunya, una exposició potent

Els Realisme(s) a Catalunya, una exposició potent

per | 2019-10-22 16:47:0022/10/2019 16:47 | 0 comentaris

Coincidint amb la Fira de Santa Úrsula, el Museu de Vals obrirà portes amb l’exposició “Realisme(s) a Catalunya (1917-1936). Del Picasso clàssic al Dalí surrealista.” Una iniciativa d’alt voltatge, i a més feia anys que una mostra tant important no arribava a la capital de l’Alt Camp. L’èxit de públic està assegurat, almenys és el que ha obtingut durant l’estrena de l’exposició a Sitges.

L’exposició ha estat motiu d’un llarg estudi per part de diversos historiadors de l’art que lliga la figura del malagueny Pablo Ruiz Picasso amb artistes catalans d’entreguerres. Una llàstima que l’‘Arlequí’ de Picasso, propietat del Museu Picasso de Barcelona, no viatgi fins a Valls, ja que aquesta obra només la deixaven sortir en una de les tres exposicions.

D’altra banda, gràcies a aquest iniciativa cultural podrem tornar a gaudir d’una obra de l’artista vallenc Jaume Mercadé. A més, com han dit els organitzadors de l’exposició, el nostre museu ensenyarà un total de 54 obres, el més extens dels tres espais.

Deixa un comentari