//Els alumnes tornen a les aules

Els alumnes tornen a les aules

per | 2019-09-13 11:43:3413/09/2019 11:43 | 0 comentaris

Després de gairebé cent dies de “vacances” l’alumnat de casa nostra ha tornat a les aules coincidint amb l’endemà de la Diada nacional de Catalunya. El nombre d’alumnes a la ciutat de Valls es manté, si fa no fa, com el curs passat. És curiós, però, que l’Escola Eugeni d’Ors s’hagi quedat amb la meitat de la plantilla de mestres per cobrir les necessitats educatives de 470 alumnes (dues línies i tres cursos de sisè).

Si per alguna cosa destaca l’àmbit de l’educació a la capital de l’Alt Camp és per la professionalitat del personal dels centres i les grans prestacions dels equipaments. Amb tot, no s’ha d’abaixar la guàrdia i cal aconseguir inversions per al seu manteniment i, si s’escau, alguna actuació de més envergadura. En aquest sentit, cal destacar la construcció d’aules de preescolar al Col·legi Claret.

Com a novetat d’aquest curs, l’Escola Baltasar Segú i els instituts Narcís Oller i Jaume Huguet, potencien una plataforma de gestió per agilitzar la comunicació dels centres amb les famílies en temps real. Una iniciativa que cal aplaudir.
A més, són altres centres els que engeguen projectes innovadors, alguns, pioners en el nostre territori.

També cal destacar que les escoles vallenques s’animen a estudiar els torrents de la ciutat per tal que la ciutadania hi deixi de viure d’esquena. Com podem veure, no falta il·lusió en aquest inici del curs 2019-2020.

Deixa un comentari