//El poble segueix al peu del canó

El poble segueix al peu del canó

per | 2019-09-06 09:00:5106/09/2019 09:00 | 0 comentaris

Al llarg de l’estiu s’ha especulat molt sobre la Diada d’enguany, especialment pel que fa a l’assistència. Ara, però, les dades d’inscrits demostren una realitat diametralment oposada a la que alguns preveien: ja s’ha arribat a les mateixes xifres que l’any passat.

Això ens demostra que, lluny de defallir, la ciutadania segueix al peu del canó per reclamar els drets que se’ns volen robar, així com per seguir reivindicant la independència del nostre país. La xifra es llegeix també com un toc d’atenció als partits polítics: si ells no van al davant, hi anirà la gent.

Sortirem, doncs, aquest 11 de Setembre, amb ànims i sentiment d’unitat. La Diada serà l’impuls per tornar als carrers i mobilitzar-nos, per fer pressió, perquè no hem oblidat com hem arribat fins aquí, i cal donar valor a l’esforç, la perseverança i el sacrifici de tant de temps.

L’11S serà l’alè necessari per encarar la tardor amb força, ja que molt previsiblement requerirà una resposta col·lectiva a la injustícia de la sentència. Serà també, l’alè necessari per no perdre de vista l’objectiu que tenim: independència.

Deixa un comentari