//El Calçot de Valls enceta una gran campanya

El Calçot de Valls enceta una gran campanya

per | 2019-11-12 18:28:1712/11/2019 18:28 | 0 comentaris

Qui vulgui ja pot degustar els primers calçots als restaurants de l’àrea de l’Alt Camp. Segons els experts, s’anuncia que la campanya d’enguany serà de quantitat, qualitat i d’excel·lent presència.

La cinquantena de productors amb els que compta la Indicació Geogràfia Protegida (IGP) Calçot de Valls pensen que la collita d’aquesta temporada, que es perllongarà fins a l’abril vinent, promet divuit milions de calçots als que caldrà sumar el 60 milions que no estan enregistrats. La producció d’aquesta ceba dolça augmentat any rera any.

Els camps de calçots presenten un aspecte molt atractiu. Una ceba dolça que anirà arribant als mercats d’arreu del territori a mida que la demanda ho sol·liciti. El Calçot de Valls dona a conèixer el nom de la nostra ciutat arreu del país i de l’Estat. Una llàstima, malgrat les campanyes publicitàries que es fan, que aquestes no siguin més intenses i poductives. No hi ha prou en organitzat una jornada gastronòmica i la Gran Festa de la Calçotada. Calen més propostes i imaginació per portar aquesta ceba arreu.

Deixa un comentari