//De moment, Junts per Valls en minoria

De moment, Junts per Valls en minoria

per | 2019-06-18 17:01:4818/06/2019 17:01 | 0 comentaris

La nova alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha estat escollida, de moment, per governar l’ajuntament de la ciutat en minoria amb els seus 8 regidors (de 21) mentre no arribi el pacte amb Esquerra Republicana i Compromís, unes negociacions que encara estan obertes.

Un govern en minoria com aquest es presenta, a priori, difícil, especialment a l’hora d’aprovar ordenances, pressupostos i projectes de futur que hi ha en cartera i d’altres que puguin aparèixer durant la legislatura (2019-2023).

La recuperació del Barri Antic, la gestió del Pius Hospital i el Museu Casteller de Catalunya, la seu universitària, els torrents, el polígon industrial, l’ampliació del Museu de Valls, la Casa de la Festa i les festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela són algunes de les qüestions que cal afrontar en el nou mandat.

Només per aquests reptes, cal un govern o un pacte de governabilitat tan fort com sigui possible, i vist el que va passar en el ple de constitució de l’Ajuntament de Valls celebrat dissabte, això serà possible si s’uneixen les forces que ja van governar la ciutat fa quatre anys, Junts per Valls i ERC i Compromís.

Deixa un comentari