//Ara sí que comença el mandat!

Ara sí que comença el mandat!

per | 2019-09-18 17:14:2318/09/2019 17:14 | 0 comentaris

A poc a poc, la ciutat de Valls inicia la normalitat després del parèntesi estival. Aquests dies, a l’ajuntament de Valls també es respira una major activitat política, frenada, en part, per les vacances d’estiu i per l’inici de la nova legislatura sorgida de les urnes el maig passat. Ara ja no hi ha excuses. Aquest nou equip de govern municipal té sobre la taula una llarga llista de temes pendents per tirar endavant i desbloquejar abans que finalitzi l’any en curs.

Una de les assignatures pendents dels responsables polítics locals és treballar per aconseguir la millor gestió possible per obrir al públic, amb la major garantia, el Museu Casteller de Catalunya, que, com hem vist, encara no ha obert portes, tot i anunciar-se que ho faria aquest estiu. En les properes setmanes hauríem de veure el nou plec de clàusules per licitar-ne la gestió, després d’un primer intent fallit.

A més, durant els propers mesos, caldrà avançar en l’organització de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela. Sabem que el tècnic municipal en temes de cultura a l’Ajuntament, Jordi Bertran, hi treballa pràcticament en dedicació exclusiva. L’avala l’experiència que va obtenir en les festes de fa deu anys.

Deixa un comentari