La solidaritat fa poble, i si d’alguna cosa pot presumir la comarca de l’Alt Camp és de ser solidària, de fer poble, i d’anar tots a l’una. Aquest cap de setmana servirà per demostrar-ho una vegada més. I és que, tant la capital com les diverses poblacions, acolliran el Gran Recapte del Banc d’Aliments i diversitat d’actes a favor de la Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties infeccioses.

Més de 300 voluntaris faran possible durant divendres, dissabte i diumenge, una de les recollides d’aliments més importants de tot l’any. I és que el Gran Recapte aconsegueix recollir tones i tones de menjar per aquelles persones que més ho necessiten. Seran també desenes de persones les que faran possible a Valls tota una jornada dedicada a la Marató de TV3 amb ‘Encistella per la Marató’, un dels esdeveniments més importants emmarcats en el programa més solidari de Catalunya. Seran diversos els pobles que també realitzaran activitats per a la Marató durant tots aquests dies.

Arriben dies carregats de solidaritat, una solidaritat que caracteritza als comarcans i que ha de perdurar al llarg de tot l’any, tot consolidant l’Alt Camp i els seus ciutadans com a un clar referent del respecte, el suport i companyonia.