//A les portes d’una nova Firagost

A les portes d’una nova Firagost

per | 2019-07-23 09:57:3623/07/2019 09:57 | 0 comentaris

Estem a les portes de la celebració d’una nova edició de la Firagost, que enguany arribarà els dies 6 i 7 amb la 65a Fira-Exposició del Camp Català. Aquests dies, la comissió organitzadora treballa sense descans per tenir-ho tot a punt. Són un quilòmetre i mig d’exposicions i un centenar d’activitats.

La Firagost, durant dos dies, es prepara per rebre unes 100.000 persones, d’arreu del país i de les comunitats autònomes del costat. Des de Valls, hem de presentar la nostra millor cara i oferir als forans les nostres fruites del camp, vins, productes agroalimentaris de qualitat, la maquinària agrícola, ramaderia i vehicles, l’alimentació artesanal, etc.

També s’aprofita l’esdeveniment firal perquè les entitats locals es donin a conèixer, com la Societat de Sant Antoni, la Llar de Jubilats de Valls o l’Escola de Ball Nou Ritme.

Són interessants les conferències que aquests dies s’han organitzat a l’entorn de la pagesia. També hi tenen cabuda l’actuació castellera amb els Xiquets de Valls, que donaran mostra de com estan de forma. En definitiva, dos dies de gran bullici a la capital de l’Alt Camp.

Deixa un comentari