/Editorial La Torratxa
Editorial La Torratxa2010-06-08T12:18:37+00:00

Editorial la Torratxa és una de les editorials més joves del nostre país, ja que es va constituir a mitjans de 2001, i pertany a l’empresa El Vallenc, SL. La seva creació neix per la necessitat de que els autors poc coneguts es puguin donar a conèixer i moltes vegades, fins i tot, poder-se editar ells, el seu propi llibre.

Tot i néixer l’any 2001, el 1999 el setmanari El Vallenc ja va encetar una col·lecció anomenada La Torratxa, en la que el seu primer llibre va ser “Imatges i paraules d’una comarca”. A partir d’aquí, en varen venir molts més fins arribar a l’actualitat en què la nostra editorial aconsegueix editar una mitjana de 20 llibres anuals.

El nom d’Editorial La Torratxa neix perquè en el lloc on està ubicada la nostra empresa, antigament hi havia situada una torre anomenada La Torratxa i que tenia la forma del logotip que defineix la nostra editorial.

Un dels objectius principals d’Editorial la Torratxa és poder ajudar a fer realitat el somni de la gent, de poder editar un llibre.