//‘Networking’ agroalimentari i de gastroturisme a Valls

‘Networking’ agroalimentari i de gastroturisme a Valls

El requisit per poder participar en la trobada és ser emprenedor, una empresa o comerç, ja sigui com a persona física o jurídica

per | 2019-05-15 09:53:3715/05/2019 09:53 | 0 comentaris

L’IMDL Vallsgenera us convida a participar en el ‘networking’ agroalimentari, d’hostaleria, d’esdeveniments i turisme que se celebrarà el proper 10 de juny a les 9 h. La trobada es realitzarà a l’Hotel Class de Valls.

El ‘networking’ té per objectiu fomentar la relació entre emprenedors, empreses, comerços i qualsevol persona que tingui un negoci relacionat amb el món dels esdeveniments i/o el turisme per tal d’intentar crear una xarxa de contactes entre ells.

El ‘netwoking’ té un format de trobada amb entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants. En cada entrevista les empreses exposen de forma breu, clara i concisa a què es dedica el seu negoci amb l’objectiu de fer un primer contacte i intercanviar informació de les respectives empreses. L’objectiu de la jornada és trobar quines oportunitats de col·laborar hi ha entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions empresarials.

L’acte és gratuït (inclou el material i l’esmorzar). Es recomana portar targetes de visita.

Les places són limitades, i per motius organitzatius és imprescindible fer la inscripció abans del 6 de juny.

El requisit per poder participar en la trobada és ser emprenedor, una empresa o comerç, ja sigui com a persona física o jurídica.

 

 

 

 

#Networking #Vallsgenera #HotelClassValls

Deixa un comentari