17 C
Valls
Dilluns, Abril 6, 2020

‘Networking’ agroalimentari i de gastroturisme a Valls

L’IMDL Vallsgenera us convida a participar en el ‘networking’ agroalimentari, d’hostaleria, d’esdeveniments i turisme que se celebrarà el proper 10 de juny a les 9 h. La trobada es realitzarà a l’Hotel Class de Valls.

El ‘networking’ té per objectiu fomentar la relació entre emprenedors, empreses, comerços i qualsevol persona que tingui un negoci relacionat amb el món dels esdeveniments i/o el turisme per tal d’intentar crear una xarxa de contactes entre ells.

El ‘netwoking’ té un format de trobada amb entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants. En cada entrevista les empreses exposen de forma breu, clara i concisa a què es dedica el seu negoci amb l’objectiu de fer un primer contacte i intercanviar informació de les respectives empreses. L’objectiu de la jornada és trobar quines oportunitats de col·laborar hi ha entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions empresarials.

L’acte és gratuït (inclou el material i l’esmorzar). Es recomana portar targetes de visita.

Les places són limitades, i per motius organitzatius és imprescindible fer la inscripció abans del 6 de juny.

El requisit per poder participar en la trobada és ser emprenedor, una empresa o comerç, ja sigui com a persona física o jurídica.

 

 

 

 

#Networking #Vallsgenera #HotelClassValls

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Els hotels habiliten més d’un miler de llits per a malalts de covid-19 i sanitaris al Camp de Tarragona

el Fèlix Hotel a Valls - amb capacitat per a 50 persones-. També es disposarà aviat amb places per a 20 persones en l'àrea d'influència de l'Hospital del Vendrell.

La Pobla de Mafumet organitza una caminada popular sense sortir de casa

Aquest proper diumenge i com cada any, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de La Pobla de Mafumet celebrarà una...

VÍDEO | “Estem davant d’una Pasqua completament atípica”

Enguany, la producció de les tradicional mones de Pasqua per Setmana Santa es veurà fortament colpejada per la crisi del covid-19

El 84% de les pimes i autònoms pateixen la crisi del coronavirus

PIMEC Tarragona constata que prop d'un 84% de les pimes i els autònoms pateixen afectacions per la crisi derivada de la pandèmia del coronavirus

A partir d’ara ja és possible anar als horts per collir productes per a l’autoabastament

Des del Departament d’Interior es considerava que calia fixar un criteri que fes compatible la necessitat dels ciutadans d’anar a horts d’autoabastament amb les necessàries garanties de seguretat per a la salut d’aquestes persones