8.8 C
Valls
Dimarts, Febrer 25, 2020

Les cambres de comerç catalanes, reunides a Valls, donen suport a la calçotada

Aquest divendres, 10 de gener, i per espai de dues hores, la seu de la Cambra de Comerç de Valls ha reunit els tretze presidents de les Cambres de Comerç de Catalunya i han celebrat la reunió del Consell General de Cambres, per primera vegada.

Després de la reunió de treball i del contacte amb els mitjans de comunicació, els representants de les Cambres de Comerç de Catalunya (Barcelona, Girona, Sabadell, Terrassa, Lleida, Reus, Tarragona, Manresa, Tortosa, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Tàrrega i Valls) s’han desplaçar fins a un conegut restaurant de la ciutat per celebrar la calçotada.

L’acte ha estat de suport a la manifestació gastronòmica més important de Catalunya, uns dels millors reclams turístics d’hivern i una important font d’ingressos per moltes empreses del sector primari.

D’altra banda, en el decurs de la reunió de treball presidida per Joan Canadell, president del Consell de Cambres de Catalunya i president de la Cambra de Comerç de Barcelona, s’ha valorat de manera positiva la formació del nou govern a l’Estat espanyol i a la investidura de Pedro Sánchez. “Per fi hi ha govern. Tenir govern significa tranquil·litat”, diu Canadell, que ha afegit que “queda per resoldre el dèficit de 45.000 milions d’euros que hi ha en les infraestructres a Catalunya, molt per sota de la quota registrada a l’Estat espanyol i a Europa”.

A l’esmentada renunió també s’ha parlat de la nova Llei de Cambres i de l’avantprojecte de llei per agilitzar els tràmits a l’hora d’aconseguir llicència per a la incorporació de noves empreses.

D’altra banda, les cambres del nostre territori reclamen l’acabament de l’autovia A-27, el corredor del Mediterrani, l’estació intermodal, la potenciació del port de Tarragona, l’aeroport de Reus i el wifi per als polígons industrials.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

La CGT de Catalunya convoca vaga general de 24 hores per al 8 de març

Els sindicats territorials de la CGT de Catalunya han decidit convocar vaga general de 24 hores en el ple...

L’alcaldessa de Valls anuncia que el Museu Casteller obrirà “sí o sí” aquest any 2020

“Sí o sí, el Museu Casteller de Catalunya obrirà les seves portes aquest 2020.” Així de contundent es va mostrarl’alcaldessa de Valls, Dolors Farré,...

L’IEV acull l’acte institucional dels 20 anys de l’Espai de l’Estudiant

El dijous dia 27 a partir de les 7 de la tarda se celebrarà al Pati de Sant Roc de l’IEV un acte especial...

Rescaten a un jove atrapat en una xemeneia de Valls

Un jove que volia entrar en una casa ha hagut de ser rescatat pels bombers quan aquest va quedar atrapat a l'interior d'una ximeneia Els...

Sessió de contacontes a la Biblioteca Carles Cardó

La Biblioteca Carles Cardó ha organitzat una nova sessió de contacontes. Aquest cop Jeep Gasulla serà l’encarregat d’explicar Contes a la vora del foc....