//La Cambra de Comerç organitza una missió comercial de vi i cava

La Cambra de Comerç organitza una missió comercial de vi i cava

L’objectiu de l’acció comercial és promoure la internacionalització de l’empresa participant

per | 2019-09-19 11:21:1819/09/2019 11:21 | 0 comentaris

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls organitza una missió comercial inversa sobre el sector del vi i del cava amb l’objectiu de portar diversos importadors d’Alemanya i els Països Baixos perquè es reuneixin amb les empreses catalanes i es pugui arribar a acords de compravenda.

L’activitat comercial tindrà lloc dimecres i dijous vinent, dies 25 i 26 de setembre. Les reunions es faran al matí, de 10 a 14 h, al Restaurant Casa Fèlix. Les tardes les dedicaran els participants a efectuar visites a les empreses.

L’objectiu de l’acció comercial és promoure la internacionalització de l’empresa participant.

Josep Maria Rovira, president de la Cambra de Valls, diu que aquesta missió comercial “és una de les feines més importants que fem a la nostra Cambra per a les empreses. Una iniciativa pionera que s’emmarca dins del pla d’acció internacional (PAI)”.

Per la seva part, Sergi Mestres, del Departament Internacional de la Cambra, recorda que aquestes missions comercials inverses s’organitzen a Valls des del 2013 amb un resultat molt satisfactori per als cellers catalans, “als quals brindem una oportunitat de negoci”. A l’àrea de la Cambra de Comerç hi ha més de dues-centes empreses que exporten.

D’altra banda, Rafel Castells, secretari de la Cambra, engresca els cellers catalans a participar en altres edicions de missió comercial com aquesta.

Deixa un comentari