//Finalitza la ‘Camp Tgn UP’, que ha impulsat a l’empresa vallenca Punt d’Accés

Finalitza la ‘Camp Tgn UP’, que ha impulsat a l’empresa vallenca Punt d’Accés

L’empresa vallenca Punt d’Accés ofereix serveis de telecomunicacions a les llars i empreses: internet rural, telefonia IP, telefonia mòbil, i fibra indirecta i pròpia.

per | 2018-10-03 10:16:3103/10/2018 10:16 | 0 comentaris

L’Acceleradora “Camp Tgn Up” el programa d’acompanyament, formació empresarial i mentoria creat per impulsar una desena empreses emergents del Camp de Tarragona, ha clos aquest dimarts després de vuit mesos de treball.

L’acte, que s’ha celebrat a Reus, ha servit per aplegar els agents que hi han participat. Representants de les empreses que hi han format part han valorat la seva experiència durant aquests mesos de treball en què han rebut coneixements i eines de gestió per poder tirar endavant amb èxit el seu projecte empresarial. Totes han tingut accés a 120 hores de formació a càrrec d’experts en àmbits com les metodologies emprenedores, fonaments economicofinancers, fonts de finançament, màrqueting, gestió del factor humà, internacionalització, dimensió ‘tech’ de l’empresa, aspectes legals, eines de comunicació i presentació de projectes, així com la mentoria i l’assessorament a càrrec de professionals que els han acompanyat de manera individualitzada.

Entre les empreses impulsades destaca la vallenca Punt d’Accés, que ofereix serveis de telecomunicacions a les llars i empreses.

Deixa un comentari