//Convocades vagues al servei de Correus

Convocades vagues al servei de Correus

Les protestes seran el 5 i el 16 de novembre davant les subdelegacions del govern, i el 30 de novembre i 21 de desembre hi haurà una vaga de tot el servei

per | 2018-10-22 12:43:5522/10/2018 12:43 | 0 comentaris

Davant la retallada continuada del finançament per a la prestació del Servei Postal Universal que està efectuant Correus, la darrera la nova organització feta aquet mes d’octubre, ha portat els principals sindicats de Correus a mobilitzacions que afectaran el servei.

A la demarcació de Tarragona es podria posar d’exemple d’aquestes retallades les zones rurals, on s’ha arribat al tancament d’algunes oficines de la Ribera d’Ebre, l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès i la Conca de Barberà, o el cas més recent del triangle format pels serveis rurals de la zona de Valls, el Morell i els Pallaresos.

En aquest cas, a partir del 16 d’octubre es va modificar el servei en algunes poblacions rurals, com per exemple el cas dels veïns de Picamoixons, que fins ara tenien el servei allà i ara hauran d’anar a Valls o bé a altres punts en què el servei només es dona unes hores en què l’empleat està en un punt en concret per donar el servei.

El calendari de mobilitzacions es concreta en:

– Concentracions a les subdelegacions del govern entre el 5 i el 16 de novembre. En concret, la concentració de la plantilla de Catalunya tindrà lloc a la subdelegació del govern a Barcelona el 16 de novembre. En aquest cas la vaga serà de tres hores.

– Dues vagues totals: 30 de novembre i 21 de desembre. En aquest cas la vaga serà de tot el dia.

Deixa un comentari