//Castell d’Or invertirà 5 milions per ampliar la seva planta de Vila-rodona

Castell d’Or invertirà 5 milions per ampliar la seva planta de Vila-rodona

Els serveis centrals i el domicili fiscal de Castell d’Or SL es traslladaran de Vilafranca del Penedès a Vila-rodona un cop finalitzades les obres

per | 2018-11-28 11:49:5528/11/2018 11:49 | 0 comentaris

L’empresa Castell d’Or farà una inversió de 5 milions d’euros a Vila-rodona, tal com informa la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.

Està previst que el proper 2019 finalitzin les obres d’ampliació que Castell d’Or té a Vila-rodona, un edifici amb 6.500 m2 que comptarà amb dues plantes subterrànies amb una capacitat per a 4 milions d’ampolles i un magatzem logístic de 2.500 m2. La inversió és de 5 milions d’euros i el cost s’ha finançat amb un ajut del Pla de Suport del Sector Vitivinícola, crèdits hipotecaris, recursos propis de Castell d’Or i amb l’ampliació de capital que es farà abans de què acabi aquest 2019 i que suposarà l’entrada al grup de nous accionistes: les cooperatives d’Albinyana, Bràfim, la Granada, Llorenç del Penedès, Moja, Vilanova i la Geltrú i Viticultors de CEVIPE a l’Arboç.

Així doncs, aquestes noves cooperatives sòcies se sumaran a les vigents i fundadores: Vila-rodona, Bellvei, Agrícola de la Conca (Espluga de Francolí i Solivella), la Nou de Gaià, Barberà de la Conca, Cevipe i Vinaixa. A hores d’ara Castell d’Or és la cinquena empresa productora de cava més gran de l’estat espanyol.

Segons el seu president, Adrià Rabadà, “es tracta d’un projecte molt ambiciós, un dels més grans del sector del cava, i serà molt positiu per als socis de les diferents cooperatives membres del grup Castell d’Or”.

Tenint en compte, a més, aquesta important inversió a Vila-rodona, els serveis centrals i el domicili fiscal de Castell d’Or SL es traslladaran de Vilafranca del Penedès a Vila-rodona un cop finalitzades les obres.

Castell d’Or comercialitza un 90% al mercat exterior, principalment a altres països de la Unió Europea, als Estats Units i al Japó.

A inicis del 2019, el grup Castell d’Or estarà format per 14 cooperatives agrícoles del Baix Penedès, Alt Penedès, Alt Camp, Conca de Barberà i Tarragonès, i es convertirà en una de les empreses elaboradores de vins i caves més grans del país.

Deixa un comentari