Divendres es lliuraran els premis del 3r Concurs de Dibuix de Setmana Santa de Valls

30 març 2011 9:03 ElVallenc.cat
Divendres es lliuraran els premis del 3r Concurs de Dibuix de Setmana Santa de Valls

Divendres, 1 d’abril, a les vuit del vespre, a la sala de plens de l’Ajuntament de Valls, en el decurs de l’acte institucional i presentació de l’opuscle de la Setmana Santa de Valls, es lliuraran els premis del tercer concurs de dibuix 2011. A començament de setmana, es reunia el Jurat del tercer Concurs de Dibuix de Setmana Santa, presidit per l’artista local, Carme Roca.

El Jurat, format per cinc persones –tres relacionades amb el món de l’art i el disseny i dos membres de l’Agrupació de Confraries i Germandats Setmana Santa a Valls–, féu la valoració després de veure els 971 dibuixos participants provinent de la majoria d’escoles i instituts de Valls.

El veredicte ha estat el següent: el primer premi del primer grup (format pels alumnes de 1r, 2n de primària) ha estat per a Marc Sanromà Mesa, del Claret i el segon premi per a Quim Torrell Llagostera, també del Claret; el primer premi del segon grup (alumnes de 3r, 4t i 5è de primària), per a Zuzanna Beata Zawadaka, de la Candela, i el segon premi per a Mar Mateus Llorach, del Lledó. I el primer premi del tercer grup (alumnes de 6è de primària i 1r i 2n d’ESO), per a Gerard Moreno Gracia del Cor de Maria i el segon premi per a Omaima el Cadí Samir, de l’Institut Serra de Miramar.

Carme Roca assegura que, pel nombre de participants, aquest tercer concurs de dibuix que organitza l’Agrupació de Confraries i Germandats Setmana Santa a Valls, arriba a la consolidació, ja que convocatòria rere convocatòria són molts més els alumnes i joves participants. Roca també ha destacat la qualitat artística de tots els guanyadors, que ha estat “molt elevada” i afegeix que, en els dibuixos dels petits, “predominen els colors intensos i vius, mentre que els més grans fan un traç, amb llapis, més artístic amb major perspectives i més ombrejats”. Apunta que de cara al 2012, amb motiu dels deu anys de la Processó, s’estudia l’organització d’una exposició amb una selecció dels dibuixos dels darrers 4 anys”.

Més informació a l'edició en paper del setmanari El Vallenc

Deixa un comentari