//Una setantena de participants al concurs de relats breus Sant Jordi 2019

Una setantena de participants al concurs de relats breus Sant Jordi 2019

Els relats guanyadors es donaran a conèixer en l’acte d’entrega de premis que tindrà lloc el dissabte 27 d’abril, a les 11h, al jardí de la Biblioteca Popular de Valls

per | 2019-04-18 13:28:2518/04/2019 13:28 | 0 comentaris

Aquest any es celebra la dotzena edició del Concurs de relats breus Sant Jordi 2019 i s’hi han presentat un total de 75 treballs, repartits entre les 4 categories convocades. Per franges d’edat, són les categories destinades a la gent jove d’entre 15 i 25 anys on es recull més participació. Des de la Regidoria de Joventut i Acció Cívica de l’Ajuntament de Valls s’està treballant en l’organització de l’acte d’entrega de premis del concurs que tindrà lloc el dissabte 27 d’abril, a les 11h, al jardí de la Biblioteca Popular de Valls (en cas de pluja, es faria a l’interior de l’edifici). En aquest acte es donarà a conèixer al públic el veredicte del jurat.

L’acte d’entrega de premis serà presentat per l’actriu vallenca Mònica Rius i comptarà amb la col·laboració de dos joves músics, alumnes de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard. La literatura serà la protagonista i es podran escoltar petits fragments de les obres guanyadores dels primers premis, llegides pels seus autors i autores. Com a fil conductor, també es llegiran alguns fragments de la novel·la Pilar Prim de Narcís Oller, ja que amb aquest nom de dona s’ha batejat, recentment, l’espai urbà de davant de la Biblioteca Carles Cardó, de la qual es commemoren els 5 anys de la nova ubicació al cor del barri antic de Valls. En acabar el lliurament dels premis, s’oferirà un petit refrigeri.

Deixa un comentari