/, Cultura, Portada Destacada/Santes Creus acull el segon concert del Festival

Santes Creus acull el segon concert del Festival

Amb el ‘Quintet per a clarinet’, de Mozart, considerada una de les obres més excelses del compositor, i l’enlluernador quintet per a piano ‘La truita’, de Schubert

per | 2018-07-14 23:30:0114/07/2018 23:30 | 0 comentaris

Aquest dissabte, 14 de juliol, a la nit, ha arribat al Reial Monestir de Santes Creus el segon dels concerts del Festival. Fou un concert amb dues obres imprescindibles del repertori cambrístic: el ‘Quintet per a clarinet’, de Mozart, considerada una de les obres més excelses del compositor, i l’enlluernador quintet per a piano ‘La truita’, de Schubert.

El Festival de Santes Creus aposta un cop més pels músics de casa nostra. Els solistes que ens acompanyaran són la soprano Maria Mateu, la contralt Marisa Roca, la violinista Maria Florea, el clarinetista Tolo Genestar, el grup de solistes de l’Orquestra del Festival i la prestigiosa pianista Alba Ventura.

Seguint l’ideari des de la represa de l’any passat, el Festival vol ser quelcom més que una excel·lent proposta musical: vol dedicar cada concert a finalitats i entitats fortament arrelades a les nostres comarques tarragonines.

Per això el títol del Festival és “Música, solidaritat i compromís amb les persones i el territori”. Enguany l’entitat beneficiària és la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, que celebra aquest 2018 el seu 25è aniversari. L’objectiu, doncs, és doble, a part d’oferir uns concerts de música clàssica en un espai tan privilegiat i inigualable com és el Reial Monestir de Santes Creus.

Deixa un comentari